11-10-05

groene vingers

Nee, ik heb geen bezoek gekregen van marsmannekes die me omgetoverd hebben in een groenachtig wezen met vieze gemuteerde vormen. Neen, mijne papa komt vanavond langs om... mijn tuintje aan te leggen!
Normaal gingen we wachten tot de lente omwille van het weer en dat we eigenlijk ver genoeg hadden van de werken hier in mijn huizeke. Maar mijne papa belde daarnet en zei 'meisje, tis nog zo mooi weer de komende dagen, wat zou je ervan denken als ik eens aan je tuin zou beginnen en wat gras zou aanleggen?' Ikke door de hoestbuien en snipverkouden neuzeke door een kreet van blijdschap. Want beeld je een marslandschap voor, met bulten, hier en daar stenen en ander verbouwingsvuil, modder, hier en daar mos en groene dingen die te voorschijn komen maar enkel ogen zoals een oude vervallen tuin in hartje Brussel waar niks deftigs maar alles degoutant in groeit.
Wel zo ziet mijn tuintje er vandaag uit. Maar morgen niet meer. En overmorgen nog minder. En tegen de lente zal alles er nog vele beter uitzien.
En tvriendje kan verder plannen en dromen over zijn vijvertje en brugske. Want de nieuwe tuin zal een bron zijn van inspiratie.
We gaan plantjes kopen en vogeldingskes en...
Laat de tuinfeestjes en barbeques maar komen, mijn tuintje zal er klaar voor zijn!
 
Wiehie!

11:13 Gepost door Lieve Kleine Pirana | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

:-) leuk!!! en da tin het mooie nazomer weertje! gisten bn ik ok constant met mijn ma in btuien in de weer geweest en dan zelfs lekekr gedut in de gewassen tuinstoelen op osn terras...
enne over aan dat been trekken...bij mij is het er ver uit getrokken :s
ik wil niet alleen op reis...'t ziet veel diepr en gaat veel verder dan enkel een reis...dat is het miniumum ;-)
en wat de cijfertjes betreft: mits een wat geschuif en geplan: it's my priority ;-)
een eigen huis zal voor mij nog moeten wachten vrees ik

Gepost door: Jeronimo | 11-10-05

.. have fun met t gras af te rijden

Gepost door: G | 11-10-05

BBQ Ik verwacht dus een uitnodiging voor de BBQ van het moment dat het prille zonnetje volgende lente aangekondigd is. Met een terrasverwarmer als het moet, maar van genieten zal je alleszins!

Gepost door: cdb | 15-10-05

De commentaren zijn gesloten.