08-01-06

Sprokkeltjes

Het nieuwe jaar heeft me al goed bezig gehouden. En het is al leuk geweest...
 
Khad de meiden van de humaniora al een hele tijd niet meer gezien. Af en toe wordt er wat heen en weer gemaild, een berichtje verzonden en gebabbeld op msn. Om de een of andere reden lukte het ons niet gemakkelijk een datum te vinden om eens deftig af te spreken.
Maar het was gelukt. Vrijdag 6 januari prijkte al een paar maanden op mijn agenda en kwam met rasse schreden dichterbij. We zouden de magie opzoeken in de Efteling. Wat op het werk met wat gelach en gehoon is onthaald werd uiteindelijk een betoverende dag.
Hoeveel tijd en afwezigheid er ook tussen ons meiden mag gekomen zijn, elke keer lijkt het weer of we elkaar pas nog hebben gezien en de sfeer zit er altijd direct weer in. Het heeft weer eens deugd gedaan. Kwas nog nooit in de Efteling geweest, dacht altijd dat dat iets voor de kinderkes was, maar uiteindelijk bleek bibi het grootste kinde te zijn dat elke keer nog is in de atractie wou en gieberde van het lachen.
Moest het er ooit van komen dat ik voor een nageslacht zorg, dan neem ik ze zeker eens mee naar de Efteling. Een mens heeft af en toe wat magie en betovering nodig. Klein of groot...
 
 


21:08 Gepost door Lieve Kleine Pirana | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

:-) schitterend da tje met je oude klasgenoten nog zo goed overen kan komen ;-)
zo'n reunies zijn gene last zoals heel veel reunies, maar een echt plezier hé ;-)

Gepost door: lord cms | 08-01-06

... iedereen heeft een beetje magie nodig om door het leven te gaan
toch de groetjes gedaan aan de 'Lange Wapper'

Gepost door: G | 09-01-06

De commentaren zijn gesloten.