16-03-06

Het wordt erg

Het is stillekesaan begonnen. Beetje bij beetje kwam het witte gevaar erbij, sluimerend onder mijn huid. Werken in shiften, rare werk- en dus ook tafeluren. En plus ben ik nog iemand die zo kan genieten van lekker eten.

Maar het is een beetje erg geworden. Op een 2 jaar tijd een 15-tal kilo bijgekomen.

Sinds nieuwjaar zijn er terug zo'n 5 af, maar ik ben weer aan het slabakken. Geen zin om deftig eten te maken, erop te letten dat ik niet teveel vetten binnenkrijg. Pure gemakzucht en er geoon geen zin in. Voel me echt niet aantrekkelijk meer. En vind de moed en energie zo niet om er veel aan te doen. Kben de fut wat kwijt jong...

Als ik dan even stilzit en het met mezelf op een hoopje gooi dan loop ik in gedachten de 20 km van Brussel. Ik loop alsof het geen moeite is en val af met een knip van mijn ogen. Dan denk ik, ja meid ge kunt het!

Maar ge zult het al wel kunnen raden zeker. Het mooie beeld speelt zich enkel in mijn hoofdje af. Een film met schone dromen en een supergoed gevoel...

 

Kmoet dringend eens wakker worden denk ik

 

 

 

 

22:00 Gepost door Lieve Kleine Pirana | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

I know the feeling Hey, ik ben de laatste maanden ook beetje verdikt! Weeg terug evenveel als in het middelbaar.. Sinds ik werk heb ik minder stress dan tijdens de studies en hoogstwaarschijnlijk speelt het niet goed voelen ook wel mee en dan zoek je troost in koeken en chips. Maar een goed voornemen, vanaf maandag start ik met een loopprogramma en dan hopelijk ook wat op mijn voeding letten!!
Je klopt wel wat uurtjes hé meid op een dag, amai! Idd zien dat je wat slaap inhaalt! Groetjes, Jill-Fleur

Gepost door: Jill | 17-03-06

He meisje Positief blijven denken, maakt het veel gemakklijker :-)

Gepost door: FlyingDaniel | 17-03-06

... doorbijten, ge kunt het, zal solidair zijn met u

Gepost door: G | 18-03-06

vanuit het kopke naar de realiteit ge kunt het hoor meiske, alleen hebt ge misschien wat extra stimulans nodig! Maar denk aan de warme dagen die gaan komen en de korte rokskes en topkes die ge dan gaat kunnen dragen. En weet ge wat, dan smaakt magere hesp even lekker als zalmsla!
En patatten koken voor 2 dagen met groenten, dat is maar even lang werk als die andere dingen, waar wel zoveel slechte dingen inzitten.

Gepost door: cxdb-ke | 20-03-06

De commentaren zijn gesloten.