29-04-06

Nummer 9999 wordt aan de kassa gevraagd

Het is voorgevallen. Ergens midden in de nacht. Tussen 23u en 2u. De dader surft via Skynet maar kan nog niet verder worden geïdentificeerd. Wij zijn naarstig op zoek naar dit persoon. Iedereen die inlichtingen kan verschaffen over deze vermiste kan zich wenden tot het dichtsbijzijnde politiebureau of via hiernaaststaande emailmogelijkheid. Een bericht achterlaten op deze site is natuurlijk ook altijd vrij. Indien gewenst wordt anonimiteit gewaarborgd.

Tot zover deze regeringsmededeling.

 

Other news...

Niet zoveel eigenlijk, al lijk ik altijd wel bezig te zijn. Een nieuw leven in huis brengt altijd wat meer brouwerij. Mess opruimen, uitlaten, opleiden... Maar ik zou ze niet meer kunnen missen. Luca is een schatje...

Nog altijd goed bezig in de fitness. Volgende week heb ik mijn eerste teste n ik heb er wat een raar gevoel bij. Heb me nog eens gewogen en er is maar 200 g af ;-s

Nu kunt ge wel zeggen dat ik spieren kweek en dat die meer wegen dan vet, maar zoveel spieren zal ik nu toch nog niet aangemaakt hebben op dat maandje denk ik zenne. Enfin, het is frustrerend. Al die moeite, bloed en zweet. Niet alleen in de fitness maar ook met mijn boterhammekes en yoghourtjes die ik naar binnen speel. Ik let er echt wel op en als ik alles zo natel ben ik echt wel goed bezig... Maar ik voel dus nog niet veel, niet aan de weegschaal en ook zo niet in mijn kleren ;-s Wel voel ik al meer buikspieren, amai. Ik span ze geregeld op, zonder er echt mee bezig te zijn, in de auto, op het werk, en dat voelt goed aan. Als de kilokes nu ook eens die weg zouden opgaan, dan was ik een gelukkig meisje!

 

Op het werk wordt het superdruk. Ik krijg meer om meer te doen en de verantwoordelijkheid is navenant. Contracten opstellen, aanwervingen verzorgen, brieven opstellen. Het gaat de goede en leuke weg op. Mijn beoordeling was deze week al niet slecht, alles gaat goed volgens schema en ik mag blijven ;-)

De stress die er mee gepaard gaat nemen we er wel bij. Ik vind wel iets om me op af te werken...

21:25 Gepost door Lieve Kleine Pirana | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

stressbal een stressballeke aanschaffen, of een gewillig slachtoffer zoeken :p
ni opgeven, kilo's die traag verdwijnen, blijven nadien ook weg...

Gepost door: G | 30-04-06

De commentaren zijn gesloten.