10-05-06

En we kabbelen verder...

 Het zat eraan te komen. Zo'n dingen voel je stilletje in je lijf kruipen. Het was mijn dagje niet gisteren. Aanschuiven in de file, onbeschofte weggebruikers, van de baan gereden door een stomme bus, last van mijn hormonen...

But I decided to go with the flow...

En gek genoeg, het hielp! Zitten lachen op het werk, een paar lieve mensen die zijn langsgekomen... Beetje bij beetje volgde the mood de richting van het zonneke.

 

Heb me weer met volle overgave op de fitness gestort. Ben nooit getsopt, maar de ijver en zin waren de laatste week een beetje verder te zoeken. De troepen zijn weer ten strijde. De oorlog is nu echt begonnen. Moedig staan ze aan de frontlinie, voor vorst, voor vrijheid en voor recht...!

 

Het woefke stelt het goed, ze heeft haar draai al een beetje gevonden denk ik. Het is een schatje, maar een echte pestkop. Haalt dingen overhoop, begint haar zinnetje door te drijven, heeft hier net alles wat ik al geschreven had voor deze blog weten te deleten, doet haar behoefte net wanneer we van een wandeling of uit de tuin komen... Het duiveltje lijkt de term 'zindelijkheid' niet door te willen krijgen ;-s (elke tip is meer dan welkom!!!)

 

Morgen ben ik een half dagje thuis. Een half dagje stressen, want de mensen van de verbouwpremies komen de uitgevoerde werken controleren. En waarom heb ik toch zo het gevoel dat ze iets gaan vinden om het niet goed te keuren? Of dat ze iets gaan vinden dat niet in orde is. Is eigenlijk niet zo een leuk gevoel dat ze zo in uw huis komen kijken. In de brief staat: 'de hele woning zal uitvoering worden onderzocht.' Dat klinkt zo... autoritair. Net of mijn huisje wordt aan een huiszoekingsbevel onderworpen. Indringers vergrijpen zich aan mijn hebben en houden. 'Controle' klinkt ook zo stom. Ik wil mijn huis niet tentoostellen en vreemden laten bepalen of het wel of niet in orde is.

Maar het is voor het goede doel. Er hangt een mooi prijskaartje aan vast. Dus prostitueer ik mijn huis even. Voor het goede doel. Mijn bankrekening zal mij dankbaar zijn ;-)

 

Thumbs up!!

22:34 Gepost door Lieve Kleine Pirana | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

:) moest uw bankrekening het ni meer aanknn, mijn rekeningnummer is...

Gepost door: G | 12-05-06

De commentaren zijn gesloten.