13-05-06

En inderdaad...

foto bouwHet dossier voor de verbouwpremies is niet in orde. Die 'lieve' man wist me te zeggen dat ik voor de werekn in de badkamer  voor minstens € 1500 moet inbrengen, en ik heb maar € 1465. Op het gemeentehuis hadden ze immers gezegd dat het voldoende was dat ik de kosten van het badkamermeubel zou inbrengen. Maar ik heb meer geld in dat kamertje gestoken, betegeling, vloer, wc, bad... Eerst moest ik een nieuw dossier indienen, en terug facturen bijeenzoeken, zodat ik terug € 1500 bij elkaar krijg. maar uiteindelijk heeft hij, na lang aandringen toch ingezien dat ik die andere facturen van de badkamerkosten mag inbrengen met het eerste dossier, zodat ik aan een bedrag van, meer dan € 1500 kom.

Bovendien moet de factuur van de elektriciteitswerken nauwkeuriger. De beschrijving 'aanbrengen van leidingen' en 'installatie' zijn voor meneer 'te algemeen. Ik maakte hem vriendelijk attent op het feit dat ik dat toch wel vrij duidelijk vond, de elektrieker is de nieuwe elektrische installatie komen leggen en installeren. How hard can it be? Hij antwoorde beleefd dat onder het woord 'installatie' veel kan worden ondergebracht, zoals het plaatsen van spotjes. Heb hem gezegd dat hij kon zien dat er nergens spotjes aangebracht zijn. En dat is toch wat hij hier kwam doen, de uitgevoerde werken controlleren? Maar dat was niet voldoende voor hem. Dan vraag ik mij af wat die man kwam doen en waarom hij moeilijk doet over de nauwkeurigheid van de beschrijving van de uitgevoerde werken. Of er nu spotjes zijn aangebracht of niet, de premies zijn voor vernieuwing van oude elektriciteit, en dat werd bij mij gedaan, dat had hij duidelijk kunnen zien want heeft de nieuwe elektriciteitskast onderzocht. En het minimum bedrag is voldoende. Of er nu spotjes hangen of niet, doet dat er dan toe?!

Enfin, bibi heeft dus facturen bijgezocht van de betegeling en de vloer, en dan kom ik aan meer dan € 1500, dus dat komt snor. Moet alleen het facturatieadres nog op het werfadres zetten. Want ze begrijpen daar niet dat je niet woont in een huis waar je verbouwingen aan het uitvoeren bent en waar geen keuken, toilet, badkamer of wat dan ook geïnstalleerd zijn. En dat je tijdens die verbouwingswerken dus nog ergens anders woont. En de rekeningen dus niet op je werfadres laat komen, maar op je tijdeljik andere verblijfplaats. maar bon, een chance dat de mensen van de tegelwinkel niet moeilijk doen en beide adressen in orde willen brengen.

Als het is om te betalen zijn ze er rap bij, maar om geld te krijgen... ;-s

 

De fitness mensen hebben ook gelijk gekregen. Alle frustraties opzij gezet ben ik een kilo kwijt met vorige week. Het klopt dus dat je de eerste weken dat je gaat sporten bijkomt omdat je van nauwelijks spieren ineens een hoop bijkrijgt en spieren dus inderdaad meer wegen dan vet. En ik voelde het deze week al in mijn kleren. Een paar broeken die vroeger wat nipt waren passen nu terug ;-)

 

Mie terug happy. Mie gaat nog zo verder doen ;-)

21:59 Gepost door Lieve Kleine Pirana | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

... stapke per stapke... nog ff en ge doet mee aan de 20 van BXL
mssch anders een voorstel indienen tot het vernieuwen v/d controleur

Gepost door: G | 14-05-06

De commentaren zijn gesloten.