28-05-06

Huisje weltevree

Kaarsje hier, nieuw tafeltje daar, geurdingske ginder... Het ziet er goed uit. Ik heb den Ikea weer eens onveilig gemaakt (toch straf dat je altijd naar daar gaat met de idee van weinig nodig te hebben en dus niet te veel geld op te doen, en je toch altijd buitenkomt met een heleboel leuke dingetjes). Vene, vidi, vici (of hoe ging dat ook al weer, mijn latijn lijkt lichtjaren van hier vandaan). Een mens heeft af en toe wat verandering nodig, en ook mijn interieur moet daar zo nu en dan eens aan geloven..

Het (zalig langere) weekend was goed. Wat minder begonnen met een begrafenis (ik snap niet hoe men sommige oude mensen geen respect meer waardig is), maar goedgemaakt met een bolleke rollen, pooltje, gaan italianen in Dilbeek, opnameke meegepikt in het Amerikaans Theater en oud-collega's terug gezien (de tijd van toen, herinneringen.... ;-) ).

Zaterdagavond vooral in de auto doorgebracht (Westmalle blijkt dus niet zo bij de deur te liggen). Een kennis vertrekt voor de beste luchtvaartmaastchappij naar Afrika (en bedenken dat ik daar ook had kunnen staan...!) en gaf een afscheidsfeestje in de hilarische kempen. Man wat kunnen die mensen onozel doen! Zalig goed gelachen en een goede babbel gehad. Tegen de ochtend een race tegen het licht. Ik heb verloren ;-s Wat een vreemd gevoel te gaan slapen als de vogelkes hun gezang opzetten.

Vandaag is dan maar rustig gebleven. Met W'ke en zijn mama en papa op stap geweest. (weet ge dat er parken zijn waar geen hondjes binnenmogen?! De Nationale Plantentuin van Meise heeft voor mij serieus afgedaan...) Het knulleke wordt groot... Tgaat toch allemaal rap zenne

Nu ik dat hier allemaal herlees voel ik me weer Bridget Jones. Kga T. nog moeten gelijk geven. Grmbl...

There must be better things on the way...

 

 

.

21:47 Gepost door Lieve Kleine Pirana | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

als de vogelkes beginnen te fluiten is idd een raar gevoel om te gn slapen als het licht wordt :)
een geluk dat da ni te veel gebeurt :p

Gepost door: G | 29-05-06

De commentaren zijn gesloten.