04-07-06

Like they say...

Iemand heeft het hier al verklapt met de woorden die ik ging gebruiken... Inderdaad, het is voorgevallen. Het was net 2 uur geweest. Ik stond in de bank want mijn bankkaart is op mysterieuse wijze verdwenen ergens tussen Ternat en de gemeente waar ik woon. De tafelmannen gingen immers bellen wanneer ze zouden komen. Het was dus iets na 2 uur, en daar ging mijn telefoon. Midden in de bank, terwijl ze mij vertelden dat mijn kaart spoorloos is. Of ik in de buurt was want zij stonden voor mijn deur...

Bugger!

Bibi dan maar naar huis, op de kaart gauw verzet gezet en een nieuwe laten aanmaken. En in volle vaart naar huis. Ge zou het nog gezien hebben dat ze er nu nog vandoor zouden gaan! Ik wou mijn collega's geen gelijk geven! Het was al genoeg de allures van een soap gaan aannemen (zoals eigenlijk veel in mijn jonge leven tegenwoordig... :-s )

In taxi style kwam ik mijn straat ingereden en daar stond ze, naast de 2 knappe mannen die ze hadden gebracht: mijn tafelke... Een hartstochtelijk weerzien na maandenlang op haar gewacht te hebben. In slow motion rende ik uit mijn wagen, keek niet om naar het verkeer in de straat (gelukkig woon ik in een boerengat), een zachte muziek speelde op de achtergrond. De buren die op straat waren komen kijken stonden met tranen in de ogen en haalden een zakdoek boven. Ik omhelsde innig de linkertafelpoot. Het hout voelde zacht en rook heerlijk. Ik was een gelukkig meisje.

Algauw hielpen de mannen haar mee naar binnen, waar ze een mooi welverdiend plekje kreeg, net zoals ik me maanden lang had voorgesteld in mijn hoofd.

Mijn dag kon niet meer stuk :-) Heb me een plekje in de zon opgezocht en genoten van de rest van mijn halve vrije dag. En elke keer ik even binnen in de living passeerde kleurde een glimlach mijn gezicht...

 

23:03 Gepost door Lieve Kleine Pirana | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

... proficiat!!!! denk wel dat de rechterpoot nu jaloers is

Gepost door: G | 04-07-06

wow eind goed al goed ;) kga ze wel is komen bewonderen en foto's maken want die tafel is nen BV geworden nu ;)

Gepost door: UneX | 09-07-06

... Zomerse groeten, vanuit een bloedheet bureel op de Oostendse luchthaven!!! Enne, ik wil dat tafeltje ook wel eens zien.

Gepost door: FlyingDaniel | 13-07-06

afwachten.. ...vooraleer ons Tinne tafelbezoekjes gaat regelen, want ze heeft een aantal andere zaken aan haar hoofd dees dagen ;-) Daarmee ook da ons Tinne de laatste tijd ni al te veel van haar heeft laten horen. Ma uiteraard aan haar de eer allemaal nieuwe zaken te vertellen in een volgend berichtje (kwestie van haar daartoe aan te zetten ;-p)

Gepost door: Wim | 17-07-06

... dat ze dan mr ni vergeet dat er nu een tafelke staat of dat wordt een schoon blauw plek...

Gepost door: G | 18-07-06

De commentaren zijn gesloten.