31-07-06

Ontgoocheld

Het is altijd een struikelblok voor me geweest. Van mijn eerste kleine pasjes, eerste keer op de fiets zonder kleine zijwieltjes, studeren op school, eerste liefdes, en die daarna. Vertrouwen is iets waar ik veel moeite mee heb. Ik heb het wel, maar weet niet goed hoe ik het te gebruiken. Blijkbaar geef ik het altijd aan de verkeerde en hou ik het verborgen voor diegene die het echt verdient.

Het maakt je bang, je hart in je keel slaan, de aarde van onder je voeten schuiven om toch maar toe te geven dat je eigenlijk wel van hem houdt. Bang om terug in iemands greep te zitten, opnieuw iemand toelaten en je laten vangen? 'Cause apparently there's always a hidden agenda.

'Sometimes you have to take a leap of fate. And jump' zei hij. En ik spring, de diepte in. I'm glad to see he has a parachute to catch me up.

Hoeveel tranen je ook gehad hebt, hoeveel rondjes je ook hebt gelopen, gevloekt, geschreeuwd, dat nooit meer! Het is verwonderlijk hoe je elke keer opnieuw toch heropleeft en verdergaat. Ook al trapt iemand je soms nog na. Je springt weer. En probeert niet naar beneden te kijken, naar de gruizelementen van de ruïne van mijn gevoel voor jou. 'Wat nu nog enkel puin is, was ooit een mooi verhaal...'

Het vertrouwen is soms wat ver te zoeken, maar toch kreeg ik een heropflakering van warmte toen we vorig weekend bezoek kregen van 2 lieve mensen. Sinds ik ze ken vormen ze een koppel om U tegen te zeggen, ze kunnen lachen en zeveren, maar ook serieus zijn wanneer het moment het vraagt, weten je zonder woorden te steunen en hun deur staat altijd open. En wat we al een eeuwigheid voelden wordt nu bewettigd, ze gaan trouwen! Het maakt me al 2 dagen zo blij als een klein kind. Omdat ze me ergens het gevoel geven dat het nog kan. Toch

 

 

 

 

22:14 Gepost door Lieve Kleine Pirana in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Dankjewel Bedankt voor de steun en die deur zal altijd blijven open staan voor jou, altijd!!

Gepost door: J&S | 31-07-06

;-) het doet idd enorm goed om je gesteund en begrepen te voelen zonder woorden door je vrienden...
maar vertrouwen, dat moet je altijd blijven hebben!

Gepost door: lord cms | 31-07-06

... iedereen heeft recht op vertouwen, ze moeten het alleen blijven verdienen...

Gepost door: G | 01-08-06

waar blijven de posts? zoals de titel zegt dus e :) ps: mijn blogje is weer vertrokken e ;)

Gepost door: UneX | 18-08-06

De commentaren zijn gesloten.