10-10-06

Update

Ze komen trager dan ik zou willen, de updates op mijn blogske, maar er zijn maar weinig gaatjes te vinden in mijn dagen tegenwoordig om hier even te komen piepen en wat schrijfsels neer te brengen.

'k Had het wat moeilijk op het werk vorige week. Het is mijn eerste maand dat ik mijn eigen dossiers en verantwoordelijkheden heb.Al maanden vraag ik naar een checklist van wat er met 'het loon' allemaal moet worden nagekeken, blijkbaar was dat moeilijk en moest ik alles zelf maar zien uit te zoeken. Papieren kwamen op mijn bureau terecht waar ik soms het bestaan niet van kende, laat staan wat ik ermee moest doen. Ik zag het allemaal even niet zitten en de makkelijkste oplossing speelde in mijn gedachten, inderdaad, weglopen en iets anders zoeken. Ik kon al zelfs zo goed als ergens beginnen. Maar heb doorgebeten en mezelf voorgenomen me verder vast te bijten in het HR-gebeuren. Effe vallen en weer doorgaan. The only way is up!

Ben aan het leren om minder te gaan lopen in mijn leven, door te bijten en van de dingen die zich tot nu toe enkel in mijn hoofd afspeelde uiteindelijk de realiteit ervan aan te gaan. Soms wat bevend en wankelend op wat ik als een slappe koord wil zien, ook al staat ze nog zo strak.

 

Praten, het werkt...!

21:29 Gepost door Lieve Kleine Pirana in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

de aanhouder wint... ik weet dat gij dat kunt, heb daar vertrouwen in !!!

Gepost door: G | 10-10-06

praten werkt, over het muurtje gaan kijken ?

Gepost door: cdb | 13-10-06

De commentaren zijn gesloten.