05-12-06

weer echt iets voor mij...

Mijn buurman gezien bij de dokter vorige week. Met buurman praatje gemaakt. Buurman blijkt ook in Zaventem te werken. Buurman zit niet elke dag in de file, maar heeft DE ANDERE WEG gevonden. Ikke blij. Ik mocht enkele dagen later buurman 's morgens volgen, DE ANDERE WEG ontdekken. Ikke goed gevolgd. En goed gekeken. Enkele referentiepunten gezocht om nadien alles zelf terug te vinden. Ikke zo fier, en blij om eindelijk van die saaie file op de autostrade vanaf te zijn. Vanaf nu zou ik al rijdend naar het werk vetrekken langs straten met bomen en huizen en wegdroommomenten, en niet al aanschuivend langs een saaie, vervelende autostrade met rijen andere auto's die net uit een slechte grijze film lijken te komen.

Gisteren was dus D-DAy, ik zou voor de eerste keer zelf langs DE ANDERE WEG rijden. Het begon goed, wij reden, terwijl het op de A12 al aanschuiven was. Maar het lachen verging me al snel. Ik wist het niet meer. DIt zag er niet uit zoals DE ANDERE WEG. Ineens zat ik ergens in een derp, met een school en een flik. Niet de Romeinse Steenweg die ik zo nodig had. Ventje lastig. Ikke boos. Weg gaan vragen aan flik. Ergens anders uitgekomen. Nog meer file gehad. Niet blij.

Sindsdien moet ik het steeds weer aanhoren van ventje. We kunnen er nu wel om lachen. Maar nu zit ik weer zonder DE ANDERE WEG. In de file aan te schuiven.

Lacht maar

10:56 Gepost door Lieve Kleine Pirana in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

:D Ik zeg niks :-)

Gepost door: Unexpected | 05-12-06

ik ook ni :) mssch in t weekend is proberen of nog is aan de buurman vragen

Gepost door: G | 05-12-06

Oriëntatievermogen Met mijn geweldig oriëntatievermogen (not dus!)zeer herkenbaar! GPS heeft me al veel leed bespaard! Misschien aan Sinterklaas vragen?
XX BB

Gepost door: BB | 06-12-06

Tinneke, Tinneke, diene weg is zo moeilijk toch niet zekers! Trouwens, uwe vent moet niet lachen, dat hem dan zelf rijdt, ah neen, dat gaat niet zekers! ;-)

Gepost door: The Greatest | 06-12-06

De commentaren zijn gesloten.