06-12-06

strange things are happening...!

het gebeurde op de ring, op het viaduct van Vilvoorde, richting Brussel. Hij stond aan de kant, op de pechstrook. Eerst had ik hem niet zien staan, maar zijn bizarre vormen en aanhangsels trokken mijn aandacht en mijn curiositeit groeide zienderogen.

Het was een donkerblauwe wagen denk ik, vrij gestroomlijnd, maar ook langs de grote kant, zoiets als en kleine bestelwagen, een kangoo, of hoe krijgt dat beest tegenwoordig een naam? Hij blonk mooi, en zag er vrij verduisterd uit. Bovenop de wagen stond een blauw licht, dat geen licht gaf, maar er gewoon op stond, voor het geval dat het eens nodig zou zijn, het ding een blauw licht zou kunnen geven. Er stond ook een soort antenne op, zoals vroeger al eens meermaals op de daken werd gezien voor de televisie. Bovendien zat er een man in de wagen, die heel attentief aan het zien was naar wat er zich beneden het viaduct bevond.

Neen, het was geen politiewagen met flitstoestanden. Op dat moment van de dag weet zelfs een flik dat het geen zin heeft om op het viaduct te staan flitsen wegens geen overdreven snelheden in filevorm. Het was iets anders. Het zag er geheim uit. En ik wil weten wat het is.

12:27 Gepost door Lieve Kleine Pirana in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.