28-12-06

Daydream

Ik ben moe. Mijn oogleden gaan de strijd aan met de zwaartekracht. De tijd van het jaar draagt zijn tol. Het is kalm op het werk. Niet qua werk, maar wat betreft de aanwezigheid van bevolking. Als er 1 kaderlid per afdeling is, is het veel. Bibi is ongeveer de enige die fulltime aanwezig is, dus kan me wel bezighouden...

Elk jaar opnieuw komt hetzelfde naar boven, ik hou niet van deze periode: het is donker, koud, triest, stil, net of er iets in de lucht hangt, maar veel stelt het ook nooit voor.

Januari is minstens even triest. Al het geld is op, de mensen komen niet meer buiten, kersttoestanden en lichtjes lijken dan wat passé en hangen betekenisloos aan de kanten van de straat.

Ik hunker naar verandering! Geef me de zoete geur van de natuur, energie en kracht van de zon, de warmte op mijn huid en het zalig tintelend gevoel van de lente...!

Het is nog even wachten op mijn 'iep' cadeautje. Nog een kleine 2 maanden en ik zoek de geneugten op van Marrakech. Kijk er al naar uit!

Nog even tanden bijten, binnen de gezelligheid opzoeken van het haardvuur, kaarsjes en een goede film. Mmmm, zalig in de zetel liggen en lekker niets doen (nog altijd op zoek naar die kabouterkes...!)

 

Lieve mens, ik wens je het allerbeste toe voor het komende jaar. Een kans om opnieuw te beginnen, die ene sprong te wagen, niet langer dromen, maar wakker worden en zien dat die droom dichter bij de werkelijkheid staat dan je dacht. Dat zalige gevoel van mooie kansen, verliefde gevoelens en open velden.

Dans alsof niemand je kan zien, zing alsof niemand je kan horen en leef zoals je nooit voor mogelijk hield...

 

 

 

 

14:03 Gepost door Lieve Kleine Pirana in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

I'll do my best

Gepost door: G | 04-01-07

De commentaren zijn gesloten.