02-04-07

en we zitten nog steeds thuis

maar hebben ons al naar buiten kunnen verplaatsen, Sissi-gewijs met dekentje, jas en sjaal in de zon. Anderhalf uurtje gelezen, en 2 keer in slaap gevallen. Maar de frisse lucht en zonnevitaminen hebben deugd gedaan...

Straks nog een zonnebadje, want ik heb gehoord dat het morgen weer gedaan zal zijn.

Ik had gedacht heel wat te kunnen doen die dagen dat de dokter me thuis had gezet: kuisen, opruimen, tuin op orde brengen, gras afdoen, voetpad eens schrobben met javel,... maar niets blijkt minder waar. Bij de minste inspanning ben ik uitgeput en val ik als een blok in slaap. Ik moet vreselijk hoesten en voel me als een vieze, tot de draad versleten schoteldoek die in een hoekje hoopt dat ze haar niet te lang meer zullen doen afzien.

Het heeft een paar dagen geduurd, maar ik heb er mij bij neergeled. Normaal kan ik niet stilzitten, ben ik constant bezig en is in de zetel zitten en tv kijken iets waar ik me serieus schuldig over kan voelen.

Het valt me onmiddellijk op hoe rap je geïsoleerd raakt van de buitenwereld. Die draait maar verder.

En ik leg me er nog even bij neer

14:41 Gepost door Lieve Kleine Pirana in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

zonnebadje waarom denkt ge dat het vandaag zo slecht en koud is? Omdat gij nog ni voldoende van een zonnebadje kan genieten natuurlijk! Waar ligt die schoteldoek eigenlijk, moet ik heeeel ver zoeken?

Gepost door: cdb-ke | 03-04-07

De commentaren zijn gesloten.