18-04-07

ettiquette

trouwHet worden drukke dagen in het veld van de burgerlijke stand en afdeling feestelijkheden ten huize Piranake. De maand mei staat zo goed als volgeboekt. Deze week nog een uitnodiging gekregen voor de receptie van een meisje van mijn oude klas. Ik kijk er echt wel naar uit, al die romantische toestanden, mooie kleedjes en zo. Er zal hier en daar wel een traantje weggepinkt worden bij bibi.

Maar nu vraag ik mij af... als er op de enveloppe van de uitnodiging enkel mijn naam staat, en een kaartje dat ik ben uitgenodigd op de receptie, is dat dan alleen voor mij, of wordt de partner altijd meegerekend? Ik durf het zo niet goed vragen en wil ook niet insisteren of zo. Wat doet ne normale mens in zo'n geval?

 

09:11 Gepost door Lieve Kleine Pirana in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

simpel hé ofwel weten ze neit dat je een parnter hebt ofwel denken ze dat het een partner is die die naam nog niet waardig is en dus niet moet meekomen in een inner circle evenement zoals een trouw
als jij vidt dat je parnter wel standvastig genoeg is om op trouwfeesten mee te stoefen en zeg je gewoon 'tis toch geen rpobleem dat ik din tsjoolder meebreng?
gewoon vragen dus, mensen denken teveel ipv te doen

Gepost door: jeronimo | 18-04-07

receptie versus avondfeest Als het receptie is, gewoon meenemen dat ventje. In geval van uitnodiging voor avondfeest: even melden dat je weeral een tijdje van 't straat bent want dan moeten ze ook stoeltje extra voor ventje voorzien!

Gepost door: BB | 19-04-07

De commentaren zijn gesloten.